THE LAST STOP

Oi!

Jag är fortfarande halvkrasslig and I'm gonna work at 8 tomorrow, så jag måste få min beauty sleep. Midsommar lite kort; hade super mysigt hemma hos Jo, grillade, sjöng, drack. Tyvärr mådde jag kasst och var frånvarande hälften av tiden, men jag hade roligt ändå. Får blogga lite bättre när jag inte mår så skit, lite bilder på det;


THROW IT IN A BUCKET

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJ!

Har hostat så mycket inatt att jag fick spy upp det sista jag hade i magen, kul! Jag hoppas jag är ganska frisk till fredag, det MÅSTE jag vara!! Plus att jag har sån jävla lock för öronen sen flyget. Well, idag tänkte jag ta mig till ett solarium och hålla brännan uppe, sen ska jag hem till mammie och få en suprise, undrar vad det kan vara ;) Och nu ska jag trösta mig med lite shopping on the inthraneth.


BACK TO THE COLD

I'm home!!

Har haft en sjukt skön vecka på Cypern, en välförtjänt! Men nu mår jag skit och har feber så jag orkar inte skriva så mycket så det får bli några bilder;

QUIET ENJOYMENT #3


A BEAUTIFUL MEMORY

Jag är så jävla slutkörd .. naaaaat!! Pepp pepp pepp, i morgon drar vi till fucking Ayia Napa, Cypeeern! :D Jag har dock inte packat klart än, men det blir väll i sista minuten tomorrow.

Btw, det var ju studenten igår, fy faan vilken nostalgisk dag. Jag vill göra det igen och igen och igen och igen .. helt effin' sjukt att det var T V Å år sen jag tog den. Vad fan har jag gjort i två år? Blivit tjock och lat är där ju inget tvivel om, och att jag jobbar på CG behöver jag knappt nämna. Men äh, life is a bitch and you know it! Så jag tänkte bjuda på två fina stunder från min kalla, regniga, blöta och blåsiga student;

Jag, Denkan & Lållan. Som ni ser är det sjuuuukt blött, därav dom svinsnygga regnjackorna som vi blev sponsrade med av något företag, snällt ofc! Och högst upp på bilden har vi min genigaliska idé, att sätta en heliumballong ovanför skylten så att ALLA såg mig, and they did. ;)

Och här har vi vårt fab flak, vi plus några fattiga grafiska fjantar ;) Som vi kämpade med vår skylt .. vi fick åka till the mittle of nowhere för att sätta ihop detta fina plagiat. Som ni ser har färgen runnit av så man ser knappt vad där står, men det sket vi i för vi var så happyyyy!! :) 2 timmar körde vi runt med vatten upp till vaderna, that's life!

BRAINSTORM

Resurrected from the dead .. känns det som iallfall. Har jobbat 10-19, sjuuukt långtråkig dag!! Inget folk, inget att göra, överbemmanade, ont i ryggen, yra kärringar, pipande ljud - det är därför min fredagskväll ser ut såhär nu;

Ett glas vatten med panodil brus!



SO TRUE


QUIET ENJOYMENT #2


BEAT IT!

Haha okej, jag har fått en del kommentarer från utomstående about 'få min mens' -mening. Okej det såg ganska sjukt ut när jag läste det själv. Men såhääär är det dåvaa, att jag sticker ju om TVÅ dagar och hur kul på en skala mellan 1-10 är det att ha mens när man ska på sol & bad semester? Minus en mille!! Men är det too much information for ya guys .. stick! MY BLOG - MY RULES!

Well what did I accomplished then?
Städa - CHECK!
Tvätta - CHECK!
Mens - CHECK!
Packa - CHECK!


AU REVOIR

God morning guys!
Idag är det bara tre tre tre dagar kvar tills vi åker, I'm so happy!! Så nu är resväskan nerrullad från vinden, jag har städat mitt rum och jag ska skriva ut biljetterna. Jag måste även växla pengar, få min mens, tvätta kläder och jobba. Men nu hade jag tänkt gå en runda med hunden innan hon kissar ner sängen, sen är det dags att börja packa, yeeeeey :D!


MOMENTS

HAHAHAHAH! Dog lite nyss .. hahahaha!!!


QUIET ENJOYMENT #1


SUMMER BREEZ

Det tog mig t r e timmar att ta mig till Ivana, efter jag hade skrivit mitt förra inlägg. Och när jag väl var påväg dit så hände det en sjuk grej (inget jag skriver här), så det tog ääännu längre tid. Men väl framme blev det en glass och några cigaretter på det. Sen drog girlsen med mig till Väla, BIG MISTAKE!
Jag har typ fått shopping beroende. Och det är jävligt olikt mig, för jag brukar ALDRIG vilja åka och handla kläder. Men jag handlar & handlar & handlar .. and so on.

Och efter deeet blev det en plankare (plankstek) på Schweiz .. och några cigg. Kvällen slutade nere på Kvick med cider, musik & .. cigg!



HAPPINESS IN THE MORNING

I'm awake!
Jag lyckades sova hela sex timmar, woho! Jag vet inte om det är varmt eller kallt ute, så jag smsade Johanna - lazyness it is. Hon påstod shorts och linne, I hope she's right! But first up; breakfast..


A SMALL LIE

Okej, jag ljög när jag sa att jag skulle sova .. ! Jag satte på Jackass 3.5 (och Gossip Girl) och har kollat fram tills nu, vilket är 05.08. Det roliga är att jag ser dubbelt av allting på datorn, haha weeell, kan ju bara skylla på mig själv. My man slutar om en timme, so why sova?

Mååsste paackaaa! Har fasen ångest att jag inte ens har tagit fram en resväska, och allt jag ska ha med ska vara tvättad - har jag gjort det? Nääää! Sen vet jag inte ens vart klädjävlarna som jag ska tvätta är någonstans, eftersom någon (jag) är för lat för att städa. Fast idag får man väll skylla på värmen? Nä nu testar jag sleepa igen, howdy!

Johanna; jag kommer nog inte till Ivana ..

ON A BIG FLUFFY CLOUD

Are you keepin' up with me? ;) Nu har det ju gått så långt tid sen sist jag skrev ett inlägg, så det var lika bra att brassa på direkt. The time right now is 02.23, and I cannot zleeeep!! Nu när jag väl har fått ordning & reda (om man kan kalla det för det) här på bloggen, så får jag fan se till att här är något att läsa när ni lookar. Read between the lines; I'm too tired to write, text = pictures.

Note to self;
- Hämta resväska
- Växla pengar
- Skattepengar
- Semesterersättning
- STÄDA!


Time too sleep,

COUNTDOWN

4 DAYS
5 HOURS
45 MINUTES
&
20 SECONDS
!



AYIA NAPA BITCHES!

MOTIVATION






THERES NO TIME LEFT

A relationship is built between two people .. not one

Fight or forget?
Start acting or you lose me!


RSS 2.0